Ben je fan van Het Zoete Land maar hoef je niet zo nodig zelf met de voeten in de klei? Verras ons dan met een gift. In ruil daarvoor kun je wekelijks een bos bloemen komen plukken.

Oogstdeelnemers, vrijwilligers en de professionele tuinder Jessica Zwartjes zorgen er op Het Zoete Land samen voor dat de stedelijke omgeving levendiger, groener en diverser wordt en dat kennis over lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel toegankelijk wordt voor meer Leidenaren.

Help investeren

De tuinder Jessica Zwartjes werkt als zelfstandig ondernemer op de tuinderij. Oogstdeelnemers betalen vooruit, zodat de tuinder zonder lening bij de bank groenten kan telen. Dankzij giften en fondsen kan Stichting Leiden Oogst zorgen voor noodzakelijke investeringen in de infrastructuur en de continuïteit van dit bijzondere initiatief waarborgen.

Donaties aan Stichting Leiden Oogst kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL76 TRIO 0197824641. Vermeld graag ‘donatie’.

Deel in de bloemenoogst

Geef je € 75,- of meer? Dan mag je 4 maanden lang wekelijks een boeket bloemen komen plukken. Stuur een mail naar info@hetzoeteland.nl als je hieraan mee wilt doen.